A tőkehal egyszerűen a mediterrán konyha része. A szárított halat, legfőképp a fekete tőkehal és a foltos tőkehalból állítják elő. A fej és a belek eltávolítása után a halakat botokra szúrva szárítják; emiatt tartósak. Ezt a tőkehalat megsózzák, majd megszárítják!
Tőkehal sózva és szárítva. Összetevők: tőkehal (Gadus Morhua), só.
Elkészítés: A Bacalhau egészét vagy részeit áztassa kb. 1 - 5 napig (íztől függően) 4 ° C-on a hűtőszekrényben. Gyakran cserélje a vizet. (Ne áztassa klórozott csapvízben, különben a hal keserűvé válik). Áztatáskor a Bacalhau mennyisége nagyon megnő. Ezután a kívánt módon dolgozza fel a halakat. Tárolás + 2 ° C és + 7 ° C között. Halászati terület: Atlanti-óceán északkeleti része FAO 27 / 1.B. Származás: Norvégia. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Gyártó | Importiert von: Anduronda Import |
Származási ország | Norvégia |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.