A Tempura de Blat egy búzából készült tempura tésztakeverék, amely különösen alkalmas panírozás és tempura készítésére, és ropogós, nem olajos textúrát eredményez. A tésztakeveréket hideg vízzel simára keverjük, és azonnal felhasználható zöldségek, garnélarákok stb. bevonására a további feldolgozáshoz. Semleges ízű és szagú. Hűvös, száraz helyen tárolja.
Összetevők: BÚZAKEMÉNYÍTŐ, BÚZALISZT, BÚZAROST, savanyúságot szabályozó anyagok: difoszfát E450i, nátrium-hidrogénkarbonát E500ii, só, GLUTÉN. Adagolás: 35g tempura/50g hideg víz. Hűvös, száraz helyen tárolandó.
Energia kcal | 296.000 |
Energia kJ | 1248.000 |
Zsír | 0.400 |
Telített zsírsavak | 0.070 |
Szénhidrátok | 64.240 |
Cukor | 0.200 |
Fehérje | 2.300 |
Só | 7.460 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
ISBN szám | 8414933002062 |
Gyártó | Sosa Ingredients |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.