Ez az új valrhonai Couverture a Grand Cru de Terroirhoz tartozik, vagyis csak egy bizonyos régióból származó kakaóbabot használnak. Ebben az esetben Madagaszkárról van szó. A Tanarivát tejíze és nagyon markáns karamellás jegyei jellemzik.
Tejcsokoládé - bovonó, kakaó: minimum 33%. Összetevők: kakaóvaj, teljes tejpor, madagaszkári kakaóbab, sovány tejpor, természetes vanília kivonat, emulgeálószer: SZÓJA-LECITIN, természetes vanília aroma.
Melegítse a csatolót + 55 ° C / + 58 ° C-ra. Helyezzen vissza egy kis adagot tartalékba. Ezután hagyja a szükséges mennyiséget lehűlni + 28 ° C / + 29 ° C-ra, rendszeres keverés közben. Ezután emelje újra a hőmérsékletet + 31 ° C / + 32 ° C-ra; hozzáadásával a tartalék adagot, + 55 ° C / + 58 ° C hőmérsékleten. - melegítse a masszát vízfürdőben. - melegítse a masszát a mikrohullámú sütőben (max. 400 / 500W, hogy megakadályozza az égést). Ellenőrizze, hogy a feldolgozási hőmérséklete + 31 ° C / + 32 ° C, és rendszeresen keverje a keveréket, hogy a hőmérséklet (és így a kristályosodás is) egyenletes maradjon. Tárolja szárazon és hűvösen + 16 ° C és + 18 ° C között. Termék Franciaországból.
Energia kcal | 552.000 |
Energia kJ | 2304.000 |
Zsír | 34.000 |
Telített zsírsavak | 22.000 |
Szénhidrátok | 52.000 |
Cukor | 44.000 |
Fehérje | 7.900 |
Só | 0.230 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
ISBN szám | 3395321046590 |
Gyártó | VALRHONA SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.