Ez az új valrhonai csokoládé a Grand Cru de Terroirhoz tartozik, azaz csak egy meghatározott régióból származó kakaóbabot használnak. Ebben az esetben a Dominikai Köztársaságról van szó. A Valrhona gondosan erjesztett Trinitario kakaót választ ki nagyon régi ültetvényekről. Taïnori olyan területről származik, ahol a szubtrópusi éghajlat és az erőszakos ciklonok valóságos padlómozaikokká változtatták a tájat. Fokozatosan felszabadítja a sárga gyümölcsök, majd a friss citrusfélék aromáit, végül az aszalt gyümölcsök jegyeit.
Étcsokoládé, kakaó legalább 64%. Összetevők: A Dominikai Köztársaságból származó kakaóbab, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: SZÓJA-LECITIN, természetes vanília kivonat. Hűvös és száraz helyen, + 16 ° C / + 18 ° C-on tárolandó.
Energia kcal | 556.000 |
Energia kJ | 2308.000 |
Zsír | 39.000 |
Telített zsírsavak | 24.000 |
Szénhidrátok | 38.000 |
Cukor | 26.000 |
Fehérje | 7.100 |
Só | 7.100 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Gyártó | VALRHONA SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.