Fekete szójababból főzik, egy kevésbé termőképes szójababból. Mind a bab, mind a búza közvetlenül Shimane prefektúrából, Morita szülőföldjéről származik. A szín, az illat és az íz nagyon elegáns, és a jó olívaolajhoz hasonlóan körbeöleli az összetevőket, kiemelve a bennük rejlő ízeket. Nagyon erős umami (aminosav). Típus: Sötét szójaszósz Főzési/érlelési idő: 2 év fahordóban Felhasználás: Mindenoldalú szósz minden ételhez. A visszafogott finomság is ideális például egy német lapos leves lekerekítéséhez, anélkül, hogy szójaszósz íze lenne. A Morita egy shoyu sörfőzde Shimane tartományból, Japán fő szigetének, Honshu szigetének délnyugati részéről. Az 1903-ban alapított Morita a mai napig kizárólag regionális vagy japán alapanyagokból főz, és nagy hangsúlyt fektet a minőségre és a természetességre. Így a ponzu és dashi termékekhez csak az olyan alaptermékeket használják, mint a katsuobushi és a konbu, kivonatokat és hasonlókat nem. Morita úr számára ez "magától értetődő"!
Fekete szójababból készült sötét szójaszósz. Összetevők: fekete KOVÁBBA, ZAB, só. Felbontás után hűvös helyen tárolja.
Energia kcal | 69 |
Energia kJ | 289 |
Zsír | 0,1 |
Telített zsírsavak | 0,01 |
Szénhidrátok | 7,6 |
Cukor | 7,7 |
Fehérje | 9,3 |
Só | 14,2 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | DJLC (Walter Britz), Kreuznacher Str.6, 14197 Berlin, Deutsc |
Származási ország | Japán |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.