Ez a Shizen Okoku prémium fokhagymás shoyu szójaszósz egy nagyon intenzív shoyu, amelyet 2 évig érleltek természetes úton, és csodálatos fokhagymás íze van. Egy kis mirinnel finomra hangolva, ez a keverék minden fokhagyma kedvelőnek kötelező! A Shizen Okoku Garlic Shoyu egy mindenes szósz a BBQ-rajongóknak, de a vegánok számára is, hogy finomítsák ételeiket azzal a kis extra rúgással. A Shizen Okoku (lefordítva: a természet királysága) már a 2. generációját éli, egy kis gyár Naganóban, amely őszinte szószokat és önteteket készít mesterséges aromák és tartósítószerek nélkül - több mint 40 éve, kizárólag a legjobb regionális alapanyagokból. A mai napig egyike azon kevés japán gyártóknak, amelyeknek ez a világos koncepciója van!
Összetevők: szójaszósz (víz, szójabab, búza), 12% fokhagyma, édes rizsbor. Alkoholt tartalmaz! Felbontás után hűvös helyen tartsa.
Energia kcal | 109 |
Energia kJ | 456 |
Zsír | 0,1 |
Telített zsírsavak | 0,1 |
Szénhidrátok | 17,4 |
Cukor | 17,4 |
Fehérje | 8,4 |
Só | 14,2 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | DJLC (Walter Britz), Kreuznacher Str.6, 14197 Berlin, Deutsc |
Származási ország | Japán |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.