Eredetileg Tamari a Hatcho Miso, erjesztett szójapép készítésének mellékterméke volt. A Tamari szójaszósz gyártása megegyezik az Aceto Balsamico Tradizionaléval. A bab akár 36 hónapig is erjed. A zúzott masszát egy élesztőgombával és egy kevés sült liszttel összekeverik. Ez a Koji (megközelítés) kb. 32 ° C-on érlelődik legfeljebb 5 napig. A Moromit (cefrét) préselik és részben 50 éves hordókba töltik. A szósz 18 hónapig tovább érik.
Szójaszósz Tamari. Összetevők: víz, 68% zsírmentes szójabab, étkezési só, BÚZA, édesgyökér kivonat, tartósítószer: E211. Hűvös, száraz és fénytől védve tárolandó. Japánban készült.
Energia kcal | 132.000 |
Energia kJ | 561.000 |
Zsír | 0.500 |
Telített zsírsavak | 0.100 |
Szénhidrátok | 12.000 |
Cukor | 12.000 |
Fehérje | 20.000 |
Só | 16.000 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Vertrieb durch: JFC Deutschland GmbH |
Származási ország | Japán |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.