Gasztronómiai különlegesség vargányával és nyári szarvasgombával. Forraljuk a tésztát 2 liter, tengeri sóval sózott vízben körülbelül 5 percig. Ezután engedje le a tésztát, és melegítse fel, miközben ad hozzá egy kis vajat. A tésztát forrón tálaljuk, és rengeteg parmezán sajttal meghintjük.
Tojástészta vargányával és szarvasgombával. Összetevők: DURUM BÚZA búzadara, 20% TOJÁS, 7% vargánya (Boletus edulis és hasonló gombák), 3% fekete nyári szarvasgomba (Tuber Astivum), aromás anyagok. Főzésre vonatkozó utasítások: Forraljon fel két liter sós vizet. Hozzáadjuk a tésztát, és hagyjuk kb 4-5 percig főni. Öntsük le a tésztát, hagyjuk lecsöpögni, és melegítsük a serpenyőben, miközben adunk hozzá egy kis vajat és 50 g tejszínt. Tálaljuk forrón a tésztát, és szórjuk meg bőségesen parmezán sajttal. 4 adagot készíthet. Tárolja hűvös és száraz helyen.
Energia kcal | 367.000 |
Energia kJ | 1552.000 |
Zsír | 3.500 |
Telített zsírsavak | 1.000 |
Szénhidrátok | 68.000 |
Cukor | 0.500 |
Fehérje | 14.000 |
Só | 0.130 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Tartuflanghe srl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.