Ideális mártások ízesítésére, a szarvasgombadarabokat először kevés olívaolajban meg kell párolni.
Nyári szarvasgomba héja a téli szarvasgomba levében. Összetevők: nyári szarvasgomba héja és szeletek (Tuber Aestivum), téli szarvasgomba lé (Tuber Melanosporum), só. Made in France.
Energia kcal | 63.000 |
Energia kJ | 259.000 |
Zsír | 0.500 |
Telített zsírsavak | 0.100 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 5.800 |
Só | 1.800 |
ISBN szám | 4025084490451 |
Gyártó | Sarl Roucou-Maison Gaillard |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.