Az Szarvasagancs Só olyan emelőszer, amelynek tulajdonsága a szén-dioxid felszabadulásán alapul. A jellegzetes illatú ABC-hajtás elsősorban tágabbá és kevésbé magasra teszi a tésztát, és különösen alkalmas úgynevezett lapos pékárukhoz. Omlós péksüteményekben, , amerikai és mézeskalács sütikben a szarvas kürt só jó duzzadási és sütési tulajdonságokat, nagy rugalmasságot és jellegzetes fűszeres ízt biztosít.
Sütőpor Szarvas kürt só E503 ABC kovász. Összetevők: ammónium-hidrogén-karbonát E503, felszabadító szer: magnézium-karbonát E504. Közvetlen fogyasztásra nem alkalmas! Vegye figyelembe a maximális mennyiségeket és az élelmiszerekben való felhasználást az élelmiszer-adalékanyagokról szóló 1333/2008 / EK rendeletnek megfelelően! Csak professzionális használatra! Az ammónium-hidrogén-karbonátot szárazon, jól szellőző helyiségekben tárolja + 2 ° C és + 25 ° C között. NE TÁROLJON EGYÜTT SAVAKKAL ÉS ALKALINNAL (Lye) !! Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Mustár | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Szezámmag | nyomokban |
Allergén - Zeller | nyomokban |
Gyártó | Ed. Brinkmann Gewürzmühle GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.