Kézzel készített friss breton szardínia homárolajban pácolva. A homárolaj alapanyaga egy szőlőmagolaj, amelyben a helyben kifogott homárokból származó főtt és sült homártetemeket pácolják. A szőlőmagolajos homárpác nagyon jó minőségű és finom kombináció, igazi csemege a hagyományosan pácolt szardíniákhoz képest. Pontosan a szardínia szerelmeseinek való. A Groix & Nature egy családi konzervgyár, amelynek székhelye az Atlanti-óceánban található Groix szigetén található. Már 21 éve gyárt sokféle halkonzervet, rillettet, leveseket és különlegességeket. A gyártás során a nyersanyagok kiválasztásakor ügyelnek a helyi, kisüzemi halászat támogatására, és a vállalat előszeretettel alkalmazza a sziget lakosait, hogy ott munkahelyeket teremtsen.
Összetevők: SARDINAS (Sardina Pilchardus) 75%, HUMMER OIL 18% (szőlőmagolaj, HUMMER, mogyoróhagyma, sárgarépa, fokhagyma), szőlőmagolaj, só. Hűvös, száraz helyen tároljuk.
Energia kcal | 364 |
Energia kJ | 1520 |
Zsír | 32 |
Telített zsírsavak | 5 |
Szénhidrátok | 0 |
Cukor | 0 |
Fehérje | 19 |
Só | 1,6 |
Allergén - Rákfélék | tartalmaz |
Gyártó | Conserverie Artisanale, Port Lay, 5659, Île de Groix, Franci |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.