Ez a finomság azoknak az ínyenceknek való, akik szeretik a májpástétomokat, amelyek különösen pikánsak. Ez a különlegesség finoman feldarabolt szardellával és napérlelt olajbogyóval, valamint frissen őrölt fűszerekkel kapja meg sajátosságát.
A mangalica gyapjas disznók igazi kincsek, egy régi, eredeti sertésfajta, és ezek adják az alapját a kézműves hús- és kolbásztermékek csodálatos ízének. A mangalica termékek szintén értékes élelmiszerek, az állatok zsírja szinte koleszterinmentes. A Badeni falusi Walter hentesüzletben a Magyarországon nevelt gyapjas disznókat finom különlegességekké dolgozzák fel egy nappal a levágás után.
Mangalica májhabja 12% szardellával. Összetevők: 72% sertéshús gyapjas disznóból, 18% máj gyapjas disznóból, ivóvíz, kősó (tartósítószer: nátrium-nitrit), 12% szardella, fekete olajbogyó, antioxidánsok: aszkorbinsav, zöldségek, laktózmentes tejszín, fűszerek, tojás. Hűtve tárolandó + 7 ° C-on. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 451.000 |
Energia kJ | 1888.000 |
Zsír | 44.830 |
Telített zsírsavak | 16.050 |
Szénhidrátok | 1.530 |
Cukor | 1.370 |
Fehérje | 11.950 |
Só | 1.600 |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Gyártó | Dorfmetzgerei Walter |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.