Ezeket a szardellákat / Anchovis filézik és napraforgóolajban pácolják. Főleg fűszeres összetevőként használják tapenádokhoz, szószokhoz vagy különféle salátákhoz.
Szardellafilé napraforgóolajban. Összetevők: SZARDELLA filé (Engraulis Encrasicolus), napraforgóolaj, só. Hűvös helyen tárolandó.
Energia kcal | 244.000 |
Energia kJ | 1016.000 |
Zsír | 16.100 |
Telített zsírsavak | 3.700 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 24.900 |
Só | 2.800 |
Gyártó | Alimentha srl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.