Ezek a szardellafilék zamatosak és aromásak. Csontozottak, és előételként azonnal felhasználhatók. A heringfélék családjába tartozó kicsi, magas zsírtartalmú halak. A Tagesspiegel Berlin 2006 szardella tesztjén ezek a szardellák külön dicséretet kaptak a zsűritől.
Szardella filé ecetben. Hozzávalók: SZARDELLA filé, borecet, só. Hűtve tárolandó + 2 ° C és + 8 ° C között. A fogási halászatokból, a halászati területek: FA041 Atlanti-óceán délnyugati része (engraulis anchoita). FA027 Atlanti-óceán északnyugati része (engraulis encrasicolus). FA037 Földközi-tenger (engraulis encrasicolus).
Energia kcal | 69.000 |
Energia kJ | 292.000 |
Zsír | 1.000 |
Telített zsírsavak | 1.000 |
Szénhidrátok | 1.500 |
Cukor | 0.500 |
Fehérje | 15.700 |
Só | 0.450 |
Gyártó | AHUMADOS ARTE S.L. PL Roquetas |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.