Sűrítő - gélképző anyag porított formában. Emulgeálószer a kristályosodás ellen, és biztosítja a fagylalt és a szorbett krémességét. Használható pékárukhoz és cukrászsüteményekhez, majonézhez és salátaöntethez. Magas élvezeti értéket, valamint optimális minőséget és eltarthatóságot biztosít termékeinek. Keverje össze a port a száraz összetevőkkel (pl. Cukor). Keverés közben oldja fel az összetevőket a folyadékban. FONTOS: Hagyja 15 percig ázni !! Folyamatos keverés közben lassan emelje a hőmérsékletet. Fagylaltok: 2-3g / liter // Gyümölcsösborda: 4-5g / liter // Krém: 5g / liter
Stabilizátor fagylalthoz. Összetevők: glükóz, sűrítő: E410, gélképző szer: E401 és E407. Adagolás: 2 - 5g literenként. Tárolja szárazon és hűvösen (20 ° C alatt). Termék Franciaországból.
Energia kcal | 254.000 |
Energia kJ | 1057.000 |
Zsír | 0.600 |
Telített zsírsavak | 0.120 |
Szénhidrátok | 36.200 |
Cukor | 28.100 |
Fehérje | 2.300 |
Só | 3.610 |
Gyártó | Louis Francois Exploitation |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.