Sült kacsához való fűszerkeverék. Elkészítés: A kacsát lecsepegtetjük és megszárítjuk, majd kívül-belül bedörzsöljük a csomag tartalmával, és 1 órán át ázni hagyjuk. Ezután 190°C-on kb. 30 percig sütjük a kacsát, majd megfordítjuk, és addig sütjük, amíg a bőr ropogós nem lesz.
ÖsszetevőkÍ: Cukor, só, fűszernövények és fűszerek (fokhagyma, mogyoróhagyma, citromfű, koriander, csillagánizs, galangál, édeskömény, szegfűszeg, fahéj), ízfokozó: E621, színezék: E150c, E110*. *E110 gyermekeknél károsíthatja az aktivitást és a figyelmet. Hűvös, száraz helyen tárolja. Thaiföldről származó termék. Tulajdonságok: Azoszínezékek.
Energia kcal | 260.000 |
Energia kJ | 1070.000 |
Zsír | 1.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 54.000 |
Cukor | 40.000 |
Fehérje | 5.000 |
Só | 29.900 |
ISBN szám | 8850030111717 |
Gyártó | Heuschen & Schrouff OFT B.V. |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.