Az Iberico sertéshúsból készült Sous Vide főtt sertéspofák abszolút gyengéd párolt húscsemegét kínálnak. Körülbelül 15 percig 250 ° C-os sütőben melegítve szépek és lédúsak maradnak.
A spanyolországi Zaragoza közelében található Lahoz cég 1993 óta specializálódott ínyenc sült és párolt ételek, valamint kiváló minőségű konzervek gyártására. A termék húsa iberico sertésekből származik, amelyek a hagyományos legeltetésben nőnek fel, és makkokkal, hegyi rétek füveivel és gyógynövényeivel táplálkoznak.
Sous Vide Iberico sertéspofa. Összetevők: Iberico sertéspofa, szűz olívaolaj, só. Hűtve tárolandó 0 ° C és + 4 ° C között. A termék előkészítése: 1. lépés: Melegítse fel a sütőt 250 ° C és 280 ° C közötti hőmérsékletre. 2. lépés: Vegye ki a terméket a táskából, és helyezze egy edénybe úgy, hogy a bőr általában felfelé nézzen. 3. lépés: Tegye a sütőbe és süsse, amíg aranysárga lesz (kb. 10-15 perc).
Energia kcal | 142.000 |
Energia kJ | 594.000 |
Zsír | 6.270 |
Telített zsírsavak | 2.180 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 20.140 |
Só | 0.200 |
Gyártó | Conservas de Carnes Selectas S.L. c/ Josefa Amar y Borbón |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.