Az iberico sertéshúsból készült sous vide főtt lapocka gyorsan elkészíthető és készen áll a tálalásra:
Mindkét oldalát 1-2 percig kevés olajjal megsütjük az edényben. A spanyolországi Zaragoza közeli Lahoz cég 1993 óta specializálódott ínyenc sült és párolt ételek, valamint kiváló minőségű húskonzervek gyártására. A termék húsa ibericói sertésekből származik, amelyeket hagyományosan legelőkön tenyésztenek, és makkokkal, hegyi rétek füveivel és gyógynövényeivel táplálkoznak.
Sertéslapocka főtt sous vide. Összetevők: Iberico sertés Secreto, szűz olívaolaj, só. Előkészítés: Fritőz / serpenyő 1. Melegítse elő az olajat. 2. Vegye ki a terméket a tasakból, és süsse addig, amíg 0 és + 4 ° C közötti hőmérsékleten el nem tárolódik. Készült Spanyolországban.
Energia kcal | 225.000 |
Energia kJ | 941.000 |
Zsír | 14.450 |
Telített zsírsavak | 5.190 |
Szénhidrátok | 0.030 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 22.120 |
Só | 0.260 |
Gyártó | CONSERVAS DE AVES LAHOZ |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.