Egy alacsony kalóriatartalmú édesítő, amelyet alacsony higroszkóposság (alacsony vízmolekulák megkötő képessége) és könnyű kristályosodás jellemez. Csomósodásgátló és töltőanyagként is használják, élelmiszer-adalékanyagként való megjelölése (E953) . Szintetikusan szacharózból nyerik, de a szacharózhoz képest jóval alacsonyabb az energiaértéke és kevésbé édes is (a szacharóz édességének 40-60%-a). Az izomaltot tiszta édesség jellemzi , fogyasztás után nincs idegen utóíz (ami más intenzíven édesítő anyagoknál gyakori érzés). Ellenáll a magas hőmérsékletnek , nem karamellizálódik (barnul), és alacsony viszkozitása is jellemző (nem okoz ragadást, például cukorkáknál).
Összetevők: Édesítőszer: izomalt (E953). Hűvös és száraz helyen tárolandó. Kizárólag professzionális használatra! Hűvös és száraz helyen tárolandó.
Energia kcal | 236 |
Energia kJ | 985 |
Zsír | 0 |
Telített zsírsavak | 0 |
Szénhidrátok | 98 |
Cukor | 0 |
Fehérje | 0 |
Só | 0 |
Gyártó | Sosa Ingredients |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.