A gyapjas disznó sonkájából készült. Tengeri sóval szárazon pácolva és finom fűszerekkel ízesítve, majd fenyőfán füstölve és legalább 4 hónapig levegőn szárítva.
Ez a finomság különösen jól esik a sötét gazda kenyeréhez. A mangalica gyapjas disznók igazi kincsek, egy régi, eredeti sertésfajta, és ez adja az alapját a kézműves hús- és kolbásztermékek csodálatos ízének. A mangalica termékek szintén értékes élelmiszerek, az állatok zsírja szinte koleszterinmentes. A Badeni Walter falusi hentesüzletben a Magyarországon kinőtt gyapjas disznókat vágás után egy nappal finom különlegességekké dolgozzák fel.
Sonka szalonna a gyapjas disznóból. Összetevők: 100 g szalonna 153 g sertéshúsból, tengeri sóból, fűszerekből, antioxidáns: aszkorbinsav, tartósítószer: nátrium-nitrit, szőlőcukor, füst. + 10 ° C alatt hűvös helyen tárolandó.
Energia kcal | 304.000 |
Energia kJ | 1274.000 |
Zsír | 21.560 |
Telített zsírsavak | 7.840 |
Szénhidrátok | 1.400 |
Cukor | 1.400 |
Fehérje | 26.600 |
Só | 5.360 |
Gyártó | Dorfmetzgerei Walter |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.