Az extra fűszeresség születési órája fantasztikus savassággal sóval párosítva. Itt is a részletekre való figyelem a hagyományos török fűszerek lényegében rejlik, mint például az izot és a sumacot. A savasság és a fűszeresség közötti kapcsolat a sült édeskömény. Ez az ételízesítő kiválóan alkalmas sötét húsra grillezés vagy pörkölés után. Használható azonban vegetáriánus ételekhez, szószokhoz, zöldségkenetekhez, vagy finomíthatja a kvarkot és a joghurtot.
Fűszerkészítés. Összetevők: izot, édeskömény, chili, szumák, fleur de sel, ánizs. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Allergén - Mustár | nyomokban |
Allergén - Szezámmag | nyomokban |
Allergén - Zeller | nyomokban |
Gyártó | Metin Calis |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.