A Sobrasada hagyományosan Mallorcáról származik, és normál házisertés húsából készül. Ez az ibériai kolbász a Pata Negra sertéshús sovány húsából és szalonnájából áll, sóval és verapaprikával ízesítve.
Természetes bélbe töltik, majd az értékesítés előtt 3 hónapig érlelik. Az ibériai sertések húsának és zsírjának a makkos hizlalása miatt különösen értékes és kiváló minőségű íze van.
Ibériai sertéshússal bekent kolbász. Összetevők: ibériai sertésszalonna, só, fűszerek, paprika oleorezin, dextrin, szőlőcukor, laktóz, stabilizátorok: E450, E452, TEJPOR, tartósítószer: E252, antioxidáns: E301, ízfokozó: E621, növényi olaj, szín: E124 Hűtve tárolandó + 4 ° C és + 8 ° C között.
Energia kcal | 605.000 |
Energia kJ | 2530.000 |
Zsír | 58.000 |
Telített zsírsavak | 27.000 |
Szénhidrátok | 12.500 |
Cukor | 1.800 |
Fehérje | 6.800 |
Só | 2.700 |
Allergén - Tej | nyomokban |
Gyártó | EL Coto del Jamon |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.