A vikingek sóikkal és fűszerekkel borították be halaikat, növényekkel burkolták és temették el a folyók közelében lévő hűvös földbe, mert tudták, hogy alig van + 10 ° C feletti hőmérséklet. Tehát néhány napig, legfeljebb egy-két hétig ott hagyták a halakat, mert ennyi ideig volt eltartható a sóban főtt hal. A graved név ebből a régi ásási módszerből származik, mert a skandináv „graved” szó nem jelent mást, mint „eltemetve”. Manapság természetesen a lazacot már nem temetik el. A termelési módszer azonban majdnem ugyanaz. Ez megadja a lazaco jellegzetes finom aromáját és nagyon lédús marad. Az íz lekerekítéséhez a mustáros kapros mártást javasoljuk.
Lazac kaporral. összetevők: LAZAC, só, fűszerek, kapor. 0 ° C-tól + 4 ° -ig hűtjük. A skóciai akvakultúrából származó C. lazacot Németországban gyártják. "
Energia kcal | 143.000 |
Energia kJ | 598.000 |
Zsír | 7.200 |
Telített zsírsavak | 1.000 |
Szénhidrátok | 0.500 |
Cukor | 0.500 |
Fehérje | 19.000 |
Só | 1.100 |
Gyártó | BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.