Kényeztesse magát és családját valami különlegességgel. A skót füstölt lazac rendkívüli minőségét a hosszú hagyományoknak és a termelés különleges hozzáértésének köszönheti. A lazac skót akvakultúrából származik, bükk rönkökkel hideg füstölve, enyhén sózva. Kézzel vágják, és az egyes szeleteket fóliával elválasztják egymástól. A skót füstölt lazac kevés zsírral rendelkezik, gyengéd a harapásra, megolvad a nyelvén és buja aromát fejleszt ki. Egyszóval: egyesíti azokat az előnyöket, amelyeket az igazi műértők elvárnak egy lazactól.
Szeletelt füstölt lazac. Összetevők: Lazac (Salmon Salar), só, füst. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és mielőbb használja fel. Tárolás 0 ° C és + 4 ° C között. Skócia akvakultúrájából származó lazac. Németországban készült.
Energia kcal | 174.000 |
Energia kJ | 728.000 |
Zsír | 9.700 |
Telített zsírsavak | 3.000 |
Szénhidrátok | 0.300 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 21.400 |
Só | 3.060 |
Gyártó | BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.