Ezt a bátor hegyi sajtot az osztrák Vorarlberg tartomány Bregenzerwaldjában található Dorfsennerei Sibratsgfäll szövetkezeti tejüzem készíti. A hegyi sajt gazdag hús- és diófélékkel rendelkezik, amelyek kontrasztban állnak az enyhe édességgel. A hosszan tartó ízek a széna minőségének, az ebből származó jó tejnek és a 16 hónapos érlelésnek és mosásnak köszönhetőek. Hegyi sajtként hagyományosan retekkel, szőlővel vagy salátával tálalható. A Käsespätzle elengedhetetlen kelléke, de más tésztákhoz vagy gratinált sajtként is kiváló. Tökéletes sörrel, de testes fehérborral vagy lágy, alacsony tannintartalmú vörösborral is.
Áraink 0,5 KG feltételezett súlyon alapulnak.
Összetevők: SÓ, só, kultúrák, természetes oltó. +4°C és +6°C között tárolható. Ausztriából származó sajt.
Energia kcal | 452 |
Energia kJ | 1868 |
Zsír | 39 |
Telített zsírsavak | 26 |
Szénhidrátok | < 0,5 |
Cukor | < 0,5 |
Fehérje | 25 |
Só | 2 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Gyártó | BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel GmbH |
Származási ország | Ausztria |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.