A Jamones Granadinos manufaktúrát 1930-ban alapították, és a mai napig megőrizte alapító szellemét. Kombinálva a hagyományos kézművességet a modern tudással és technikákkal, itt kiemelkedő minőségű sonka készül.
A Sierra de Baza különleges, száraz és hűvös éghajlata - Granada hegyeinek közepén, mintegy 900 méteres magasságban - hozzájárul az optimális érési folyamathoz. A sonkát nyitott ablakon szárítják - ez a természetes Secadero natural nevű szárítási módszer. Az általunk kínált Gran Reserva sonka - duroci fajtából - legalább 24-26 hónapig érett. Különleges Jamón Serrano, enyhe, ugyanakkor markáns aromával és finom szemcséjű.
Serrano sonka csontok nélkül, levegőn szárítva és tartósítva. Összetevők: sertés sonka, tengeri só, cukor, tartósítószerek: E252 kálium-nitrát, E250 nátrium-nitrit; Antioxidáns: E300 aszkorbinsav. Tárolja hűvös és száraz helyen. Készült Spanyolországban.
Energia kcal | 340.000 |
Energia kJ | 1423.000 |
Zsír | 22.000 |
Telített zsírsavak | 8.500 |
Szénhidrátok | 0.500 |
Cukor | 0.400 |
Fehérje | 35.200 |
Só | 2.900 |
Gyártó | Importiert durch Cortes Gourmed |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.