Sassella sokéves tapasztalattal rendelkezik a házi tészta készítésében. A friss tészta minőségét tekintve különösen meggyőző. Egyszerűen tegye forró vízbe, és óvatosan főzze kb. 6-7 percig. Amikor a tészta a víz felszínén úszik, akkor al dente ". Élvezheti a fekete tagliarinit tejszínes sajttal vagy halmártással. A tészta színe kiemelkedik a könnyű szószok közül.
Friss tojásos tészta Durumbúza búzadara, tintahal fekete. összetevők: DURUM BÚZA búzadara, 14% Tojás, ivóvíz, 1,5% tintahal tinta Elkészítés: A tésztát forrásban lévő, sós vízbe tesszük és 3-4 percig főzzük. Ezután öntsük le és tálaljuk bármilyen szósszal. Hűtjük +7 ° C-on. ° C. Németországban gyártva. Tulajdonságok: védő légkörbe csomagolva. "
Energia kcal | 283.000 |
Energia kJ | 1201.000 |
Zsír | 2.100 |
Telített zsírsavak | 0.500 |
Szénhidrátok | 54.100 |
Cukor | 1.700 |
Fehérje | 12.000 |
Só | 0.100 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Pasta Sassella |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.