Sassella sokéves tapasztalattal rendelkezik a házi tészta készítésében. A friss tészta minőségét tekintve különösen meggyőző. Egyszerűen tegye forró vízbe, és óvatosan főzze kb. 6-7 percig. Amikor a tészta a víz felszínén úszik, akkor az al dente. A ravioli / panzerotti ricottával és spenót töltelékkel tejszínes sajttal vagy halmártással fogyasztható.
Friss tojástészta durumbúza búzadarából, ricottával Spenót töltelék. Tészta hozzávalók: durum búzadara, búzaLiszt, ivóvíz, Tojás, természetes színezék: spenótpor. Töltelék összetevõi: 52% ricotta-tejsavó (savanyító: citromsav), 13% spenót, zsemlemorzsa (BÚZA), édes WHEY POWDOW, POWER Növényi rostok, keményítő (kukorica, rizs, tápióka), só, aroma. Elkészítés: A tésztát forrásban lévő, sós vízbe tesszük és 6-7 percig főzzük. Ezután öntsük le és tálaljuk bármilyen mártással. Hűtve tároljuk + 7 ° C-on. Németországban gyártva. Tulajdonságok: állati tejből származó fehérje, védő légkörben csomagolva. "
Energia kcal | 248.000 |
Energia kJ | 1007.000 |
Zsír | 6.600 |
Telített zsírsavak | 2.580 |
Szénhidrátok | 33.100 |
Cukor | 5.340 |
Fehérje | 10.100 |
Só | 0.680 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Pasta Sassella |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.