Sassella sokéves tapasztalattal rendelkezik a házi tészta készítésében. A friss tészta minőségét tekintve különösen meggyőző. Egyszerűen tegye forró vízbe, és óvatosan főzze kb. 6-7 percig. Amikor a tészta a víz felszínén úszik, al dente. Élvezheti a pappardellét tejszínes sajttal, bolognai vagy paradicsomszószban.
Friss tojásos tészta Elkészítés: összetevőkk: DURUM BÚZ búzadara, 21% teljes tojás, ivóvíz. Elkészítés: A tésztát forrásban lévő vízbe tesszük és 3-4 percig főzzük. Ezután öntsük le és tálaljuk bármilyen szószhoz. Hűtve tárolandó + 7 ° C-on. Németországban készült. Tulajdonságok: védő légkörbe csomagolva. "
Energia kcal | 292.000 |
Energia kJ | 1238.000 |
Zsír | 2.900 |
Telített zsírsavak | 0.600 |
Szénhidrátok | 56.500 |
Cukor | 1.600 |
Fehérje | 11.700 |
Só | 0.100 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Pasta Sassella |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.