Sassella sokéves tapasztalattal rendelkezik a házi tészta készítésében. A friss tészta minőségét tekintve különösen meggyőző. Egyszerűen tegye forró vízbe, és óvatosan főzze kb. 4-5 percig. Amikor a tészta a víz felszínén úszik, akkor al dente ". Vegetáriánus mártásokkal, például paradicsommártással, peperonival, padlizsánnal, olajbogyóval és kapribogyóval, a spirális tészta egy öröm.
Friss tojástészta durumbúza búzadarából. Hozzávalók: DURUM BÚZ búzadara , 21% tojás, ivóvíz. Legfeljebb + 7 ° C-on hűvösen tároljuk. Főzési idő: 4-5 perc. Elkészítés: A tésztát forrásban lévő, sós vízbe tesszük, és hagyjuk 4-5 percig forralni. Ezután öntsük le és tálaljuk bármilyen szószhoz Kb. 4-5 adag. Védő légkörbe csomagolva. Németországban gyártva. Tulajdonságok: Védő légkörben csomagolva. "
Energia kcal | 292.000 |
Energia kJ | 1238.000 |
Zsír | 2.900 |
Telített zsírsavak | 0.600 |
Szénhidrátok | 56.500 |
Cukor | 1.600 |
Fehérje | 11.700 |
Só | 0.100 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Pasta Sassella |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.