Sassella sokéves tapasztalattal rendelkezik a házi tészta készítésében. A friss tészta minőségét tekintve különösen meggyőző. Egyszerűen tegye forró vízbe, és óvatosan főzze kb. 6-7 percig. Amikor a tészta a víz felszínén úszik, akkor az al dente ". A Fagotti, más néven Fagottini, úgy néz ki, mint egy kis pénztárca, és alakjával és méretével a fő szerepet játszik a tányéron. Ez a legjobb krémsajt, rukola és Grana Padano töltelékéhez illik. tejszínes sajtmártás.
Friss tojásos tészta ricottával és rukolatöltelékkel. Tészta összetevők: durumbúza, búzadara, ivóvíz, 10% egész tojás; töltelék összetevők: 47% ricotta savósajt (savanyító: citromsav), zsemlemorzsa , 9% rukola, Édes savópor, Grana Padano SAJT, repceolaj, növényi rostok, keményítő (kukorica, rizs, tápióka), só, aroma Elkészítés: A tésztát forrásban lévő, sós vízbe tesszük és 6-7 percig főzzük. Bármilyen mártással tálaljuk. Hűvös helyen, + 7 ° C-on tárolva. Németországban gyártva. Tulajdonságok: Fehérje állati tejből, védő légkörben csomagolva. "
Energia kcal | 276.000 |
Energia kJ | 1169.000 |
Zsír | 4.500 |
Telített zsírsavak | 2.100 |
Szénhidrátok | 48.200 |
Cukor | 4.000 |
Fehérje | 10.600 |
Só | 0.600 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Pasta Sassella |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.