Sassella sokéves tapasztalattal rendelkezik a házi tészta készítésében. A friss és természetes összetevők biztosítják a legjobb minőséget: A tészta csak különösen jó minőségű, durvára őrölt durumbúza búzadara, víz és tojás felhasználásával készül. Ez azt jelenti, hogy a Sassella tészta sokáig „al dente” marad. Könnyen megbirkózik hosszabb leállásokkal. Ezenkívül a tészta a főzés során felszívja a folyadékot - később a mártással -, különösen produktív. A sütőtök töltelékkel ellátott Agnolotti egy besamel, tejszínes sajtmártással vagy egyszerűen olvasztott vajjal, parmezánnal és friss borssal élvezhető. Vagy próbálja meg ezeket az agnolottikat köretként sült májjal, hagymával.
Friss tojástészta tök töltelékkel. Tészta összetevők: durumbúza Búzadara, BÚZA liszt, ivóvíz, 10% Tojás; Töltelékösszetevők: 34% tök, ricotta savósajt (savanyító: citromsav), zsemlemorzsa (BÚZA), édes WHEY por, Grana Padano Sajt, növényi rostok, keményítő (kukorica, rizs, tápióka), repceolaj, kukorica maltodextrin, dextróz, só, aroma. Elkészítés: A tésztát forrásban lévő vízbe tesszük és 6-7 percig főzzük. Ezután öntsük le és tálaljuk bármilyen szósszal. Hűtve tárolandó + 7 ° C-on. Németországban készült. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje, védő légkörbe csomagolva.
Energia kcal | 239.000 |
Energia kJ | 1012.000 |
Zsír | 3.900 |
Telített zsírsavak | 2.000 |
Szénhidrátok | 41.800 |
Cukor | 6.400 |
Fehérje | 9.200 |
Só | 0.500 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Zeller | nyomokban |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Pasta Sassella Tartero GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.