Sassella sokéves tapasztalattal rendelkezik a házi tészta készítésében. A friss tészta minőségét tekintve különösen meggyőző. Egyszerűen tegye forró vízbe, és óvatosan főzze kb. 6-7 percig. Amikor a tészta a víz felszínén úszik, akkor az al dente ". A ricotta töltelékkel ellátott Agnolotti vajjal könnyen elfogyasztható.
Friss tojásos tészta ricotta töltelékkel és szarvasgombás ízzel. : Durum BÚZA búzadara, 19% teljes tojás, ivóvíz, töltelék (55%): 65% ricotta (savanyító: citromsav), édes Tejsavópor, zsemlemorzsa (BÚZA), Grana Padano SAJT, gomba, napraforgóolaj, 0,16% nyári szarvasgomba, fekete olajbogyó, só , Fokhagyma, petrezselyem, szarvasgomba aroma, növényi rostok, keményítő (kukorica, rizs, tápióka), só, aroma. Elkészítés: A tésztát forrásban lévő vízbe tesszük és 6-7 percig főzzük. Ezután lecsepegtetjük és bármilyen szósszal tálaljuk. Tárolás 7 ° C-on. Gyártva Németországban Tulajdonságok: Fehérje állati tejből, védő légkörben csomagolva
Energia kcal | 257.000 |
Energia kJ | 1082.000 |
Zsír | 6.900 |
Telített zsírsavak | 3.180 |
Szénhidrátok | 36.700 |
Cukor | 5.640 |
Fehérje | 10.400 |
Só | 1.080 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Pasta Sassella Tartero GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.