Sassella sokéves tapasztalattal rendelkezik a házi tészta készítésében. A friss tészta minőségét tekintve különösen meggyőző. Egyszerűen tegye forró vízbe, és óvatosan főzze kb. 6-7 percig. Amikor a tészta a víz felszínén úszik, akkor az al dente ". Agnolotti paradicsomos mozzarella töltelékkel tejszínes sajtmártással fogyasztható.
Friss tojásos tészta paradicsommal - mozzarella töltelék. összetevők Tészta (45%) : Durumbúza búzadara, 14% teljes tojás, ivóvíz, paradicsompor, paprikapor; töltelék összetevők (55%): ricotta-tejsavósajt (savanyító: citromsav), 14% paradicsompüré kétszeres töménységű (savanyító citromsav), 11% mozzarella-sajt, zsemlemorzsa (BÚZA), édes Repceolaj, Grana Padano Sajt, növényi rostok, keményítő (kukorica, rizs, tápióka), gyógynövények, só, ízesítés Elkészítés: A tésztát forrásban lévő, sós vízbe tesszük, 6-7 percig főzzük, majd lecsepegtetjük és bármilyen szószhoz tálaljuk. Hűvös helyen, + 7 ° C-on tárolandó. Tulajdonságok: Fehérje állati tejből, védő légkörben csomagolva. "
Energia kcal | 264.000 |
Energia kJ | 1114.000 |
Zsír | 6.900 |
Telített zsírsavak | 3.030 |
Szénhidrátok | 37.300 |
Cukor | 5.060 |
Fehérje | 11.700 |
Só | 0.360 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Pasta Sassella |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.