Az anSassella sokéves tapasztalattal rendelkezik a házi tészta készítésében. A friss tészta minőségét tekintve különösen meggyőző. Egyszerűen tegye forró vízbe, és óvatosan főzze kb. 6-7 percig. Amikor a tészta a víz felszínén úszik, akkor az al dente ". A lazac töltelékkel ellátott Agnolotti egy besamel-, sajt- vagy halmártással fogyasztható.
Friss tészta lazac töltelékkel. összetevők Tészta (45%) : Durumbúza búzadara, 19% teljes tojás, ivóvíz; töltelék összetevők (55%): ricotta-tejsavó savanyító (savanyító: citromsav), 19% -os füstölt lazac (SALMON, só, nádcukor, bükkfa füst), zsemlemorzsa (BÚZA), édes tejsavópor, repceolaj, metélőhagyma, Grana Padano Sajt, növényi rostok, keményítő (kukorica, rizs, tápióka), aroma. Elkészítés: A tésztát forrásban lévő, sós vízbe tesszük és 3-4 percig főzzük. Ezután lecsepegtetjük és bármilyen szósszal tálaljuk. Kb. 4-5 adagot készít. Hűvös helyen, + 7 ° C-on tárolva. Németországban gyártva. Tulajdonságok: állati tejből származó fehérje, állati tejből származó cukor, védő légkörbe csomagolva. "
Energia kcal | 251.000 |
Energia kJ | 1055.000 |
Zsír | 8.400 |
Telített zsírsavak | 3.100 |
Szénhidrátok | 29.700 |
Cukor | 5.200 |
Fehérje | 16.400 |
Só | 1.050 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Pasta Sassella |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.