Ennek a lekvárnak a teljes cukortartalma gyümölcsönként 100 g, 63 g. Ideális kenyérre kenhető és köretként palacsintához vagy süteményekhez.
Sárgabaracklekvár passzírozott. Összetevők: barackpüré koncentrátumból, cukor, glükóz-fruktóz szirup, savanyítószer: citromsav E330, gélképző szer: pektin E440. 100 g-os 45 g gyümölcsből készül, az összes cukortartalom 100 g-on 63 g. Hűvös helyen tárolandó (max. + 20 ° C).
Energia kcal | 252.000 |
Energia kJ | 1070.000 |
Zsír | 0.100 |
Telített zsírsavak | 0.100 |
Szénhidrátok | 61.000 |
Cukor | 56.000 |
Fehérje | 0.400 |
Só | 0.020 |
Gyártó | Zentis GmbH & Co. KG |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.