Sárgabarack mustárszósz: Finom kiegészítő a sajttálhoz, vadételekhez vagy grillezéshez. Véronique Witzigmann: A választékomban található fűszeres és sós alkotásokhoz válogatott növényeket és fűszereket választok neked. Az összetevők minél kíméletesebb feldolgozása érdekében csak kis mennyiségeket főznek kizárólag kézzel. Ami számít, az a minőség, odafigyelés és a szeretet, amellyel főzöm a termékeimet. Kóstolja meg!
Sárgabarack mustárszósz. Összetevők: 40% kajszibarack, közvetlen narancslé, víz, cukor, 5% dijoni mustár (víz, mustárszemek, ecet, só, antioxidáns: KÁLIUM-DISULFIT, savanyító: citromsav, fűszerek), akácméz, 1% mustárpor, curry. Kulcsdarabokat tartalmazhat. Mindig tiszta kanállal távolítsa el. Felbontás után hűvös helyen, + 3 ° C - + 7 ° C hőmérsékleten tárolja, és mielőbb használja fel.
Energia kcal | 117.000 |
Energia kJ | 493.000 |
Zsír | 1.300 |
Telített zsírsavak | 0.100 |
Szénhidrátok | 23.000 |
Cukor | 22.000 |
Fehérje | 1.600 |
Só | 0.340 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Mustár | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Zeller | nyomokban |
Allergén - Szulfitok | tartalmaz |
Gyártó | Hergestellt in Deutschland. BOS FOOD Duesseldorf Lebensmitte |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.