A San Daniele sonka az azonos nevű kisvárosból, Friuliból származik. Ehhez a sonkához csak bizonyos sertésfajták engedélyezettek, amelyek különleges etetésben részesülnek.
Keményedés után a darabokat megszabadítják a sótól, lapos formákba préseljik és zsírral dörzsöljik. Így a sonka nem szárad ki. A San Daniele DOP sonka érlelési ideje legalább 14 hónap, és a Consorzio del Prosciutto di San Daniele ellenőrzi. A sertés sonka nagyon finom aromájú, enyhe és szinte édes. A San Daniele sonkák csontosan vagy csont nélkül kaphatóak.
San Daniele sonka, csont nélkül. Összetevők: sertéscomb, tengeri só. Hűtve tárolandó + 3 ° C és + 7 ° C között.
Energia kcal | 271.000 |
Energia kJ | 1135.000 |
Zsír | 18.600 |
Telített zsírsavak | 6.500 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 25.700 |
Só | 4.400 |
Gyártó | SCHINKENWERKE PICARON S.n.c. |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.