100% rizsborecet. Ez a japán rizsből készült ecet a borecethez hasonló módon készül. Először egy magas aminosavtartalmú (umami) szakét főznek, amelyet aztán kb. 4 hónapig ecetté erjesztenek. A házon belüli élesztő döntő szerepet játszik az íz, a savasság és az umami tökéletes egyensúlyában. Finom savasság és tiszta íz. Ideális nyers/melegítetlen ételekhez (más japán eceteket gyakran rövid ideig melegítenek, hogy enyhébbek legyenek). Sushi rizshez, gari (savanyított gyömbér) saba (makréla) sushihez, japán salátákhoz stb.... Ez az 1922-ben alapított ecetgyártó a sushi-ecetre specializálódott. A különböző ecetes termékek évtizedek óta a tokiói és oszakai Michelin-csillagos éttermek kedvencei. Minden ecetet hagyományosan japán alapanyagokból főznek, és nem tartalmaznak adalékanyagokat. Minden ecet alacsony savtartalmú, így nem savasítja túl a sushi rizst. A természetes aminosavak kiemelik a sushi rizs természetes édességét.
Összetevők: Rizs. Felbontás után hűvös helyen tárolandó.
Energia kcal | 2 |
Energia kJ | 8 |
Zsír | 0,1 |
Telített zsírsavak | < 0,01 |
Szénhidrátok | 0,3 |
Cukor | < 0,01 |
Fehérje | 0,3 |
Só | 0 |
Gyártó | DJLC (Walter Britz), Kreuznacher Str.6, 14197 Berlin, Deutsc |
Származási ország | Japán |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.