Gyerekkoromban utáltam a rebarbarát ... akár kompót volt, akár sütemény, és főleg nem lekvár! Most itt volt az ideje, hogy szembenézzek ezzel a különleges kihívással. És mit mondhatnék, remekül sikerült! Egy liezon hibiszkuszvirággal és egy csipetnyi madagaszkári bourbon vaníliával ... egy igazán mennyei finomság! © Cathrin Kluge
Összetevők: 54% rebarbara, 27% hibiszkuszvirág-kivonat (víz, hibiszkuszvirág), cukor, zselésítő anyag: pektin, Bourbon vanília Madagaszkárról. Felbontás után hűvös helyen tárolja és hamarosan fogyassza el.
Energia kcal | 124 |
Energia kJ | 528 |
Zsír | < 1 |
Telített zsírsavak | 0 |
Szénhidrátok | 30,6 |
Cukor | 30 |
Fehérje | 0,3 |
Só | 0 |
Gyártó | Cathrin Kluge Mea Rosa, Bahnhofstr. 30, 03172 Schenkendöbern |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.