Alberto Bettini, a bolognai sztárszakács savignói Amerigo éttermében főz ínyenceknek, akik otthon szeretnék élvezni alkotásait. Ennek remek példája a Ragu Bolognese. A storico Razza Modenese "fajtájára utal, amely szinte kihalt a régióban, de magas húsminősége miatt ismét tenyésztették. Alberto ragujához használja, amely egyenértékű a német Bolognese szósz szóval , csak ez a hús, mivel sokkal finomabb, mint a normál marhahús. Ez a termék a BOS FOOD kedvencévé vált, mert bár jól tudunk főzni, Alberto jóvoltából már nem saját magunk készítjük a bolognai ételeinket.
Bolognai húsmártás - történelmi változat. Összetevők: 36,3% marhahús, paradicsompüré, szalonna, Medicina faluból származó hagyma, sárgarépa, ZELLER, extra szűz olívaolaj, dupla tömény paradicsompüré, tengeri só Cervia-ból. Felbontás után hűtőben tárolandó. Gyártva Olaszországban. "
Energia kcal | 226.000 |
Energia kJ | 937.000 |
Zsír | 20.000 |
Telített zsírsavak | 6.900 |
Szénhidrátok | 2.600 |
Cukor | 2.200 |
Fehérje | 8.900 |
Só | 0.540 |
Allergén - Zeller | tartalmaz |
Gyártó | Appennino Food Group S.p.A |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.