A Quelli hideg lé kötőanyag ideális kötőanyag a gyümölcs töltelékének sűrítésére. Íze semleges, vágása, sütés és fagyálló, nagy átlátszósággal. Új minőség !!! Biztonságos, csomómentes alkalmazás.
Alapvető recept: 100-120g Quelli, 200g cukor és 1 liter gyümölcslé / víz. Keverje össze a Quellit cukorral, keverje bele a hideg folyadékba, és hajtsa be a gyümölcsöt. 5 kg-ban is kapható. 5 kg-ban is kapható.
Hidegen oldódó alapkeverék gyümölcslé vagy víz megkötésére. Összetevők: módosított keményítő E1422. Vágásbiztos, sütésálló, fagyálló. 100-120 g Quellit és 200 g cukrot szárazon keverünk össze, öntsünk rá 1 l gyümölcslevet, és hajtsuk bele jól lejárt gyümölcsöt. Kb. 20 g Quelli tálcánként, morzsákkal összekeverve, gyümölcsök vagy töltelékek alá hintve megakadályozza a talaj beázását. A hideg gyümölcslé-kötőkben hengerelt fagyasztott gyümölcsök stabilabbak a gyümölcslé szivárgása ellen. Vegye figyelembe a maximális mennyiségeket és az élelmiszerekben való felhasználást az élelmiszer-adalékanyagokról szóló 1333/2008 / EK rendeletnek megfelelően!
Csak professzionális használatra! Hűvösen (+ 18 ° C és + 24 ° C között) és szárazon tárolandó.
Energia kcal | 382.000 |
Energia kJ | 1624.000 |
Zsír | 0.100 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 95.000 |
Cukor | 87.500 |
Fehérje | 0.400 |
Só | 0.700 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | Abgepackt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.