A QimiQ Whip zsírtartalma akár 50% -kal alacsonyabb, mint a hagyományos tejszíntermékeké. Hidegen felverhető és ideális Espuma használatra. A QimiQ Whip nagyon jól lefagyasztható és felolvasztható a minőség romlása nélkül. Gyümölcskészítés esetén, pl. Mousse kerüli a keveredést vagy az elszíneződést. A QimiQ Whip 4 típusban kapható: kávé, vanília, csokoládé és natúr. Nagyon könnyű - felverni, hidegen elkészíteni.
Krémkészítmény (16% zsírtartalmú) zselatinnal és kávéval. Összetevők: 84% TEJSZÍN (18% zsír), cukor, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsavészterei, 0,7% kávékivonat, zselatin, karamellizált cukor, aroma.
Elkészítés: Hideg (+ 3 ° C - + 5 ° C) habverés Qimiq A kávét a keverővel legalább 5 percig ostorozzuk, és egyidejűleg finomítsuk (pl. Alkohollal). Öntsük egy pohárba, és azonnal tálaljuk vagy hűtőszekrényben tároljuk. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 3-4 napon belül felhasználható. Készült Ausztriában. Tulajdonságai: gluténmentes, állati tejből származó fehérje, UHT ultramagas hőmérséklet.
Energia kcal | 220.000 |
Energia kJ | 919.000 |
Zsír | 16.100 |
Telített zsírsavak | 10.400 |
Szénhidrátok | 15.800 |
Cukor | 15.800 |
Fehérje | 3.200 |
Só | 0.140 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Gyártó | QimiQ Handels GmbH Lettlweg 5 5322 Hof bei Salzburg |
Származási ország | Ausztria |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.