Összetéveszthetetlen csokoládé, kellemes kakaóízzel és kissé savanykás htással. Ajánlott: bevonatokhoz, formák öntéséhez.
Összetevők: kakaómassza (Q-Fermentation Program), cukor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma.
Elkészítési információk: A kristályosodás hőmérsékletét +/- 1 ° C-on kell tartani. Melegítse fel a Couverturet + 45 ° C / + 50 ° C-ra. Ezután rendszeres keverés közben hagyja lehűlni + 28 ° C-ra. Ezután emelje a hőmérsékletet + 31 ° C / + 32 ° C-ra, hogy a Couverturet jól el lehessen dolgozni. Tárolja hűvös és száraz helyen.
Energia kcal | 549.000 |
Energia kJ | 2297.000 |
Zsír | 40.000 |
Telített zsírsavak | 24.000 |
Szénhidrátok | 31.000 |
Cukor | 27.000 |
Fehérje | 8.400 |
Só | 0.020 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Gyártó | BARRY CALLEBAUT FRANCE SA |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.