Könnyű, édes tejcsokoládé domináns kakaó- és tejízzel. Ajánlott: Mousse, Ganache.
Tejcsokoládé pasztilla; Kakaó: minimum 41%. Összetevők: cukor, kakaómassza, (Q-Fermentation Program) kakaóvaj, teljes tejpor, sovány tejpor, emulgeálószer: SZÓJALECITIN, természetes vanília aroma.
Elkészítési utasítások: Melegítse fel a pasztillákat + 45 ° C / + 50 ° C-ra. Ezután rendszeres keverés közben hagyja lehűlni + 27 ° C-ra. Utána emelje a hőmérsékletet + 29 ° C-ra / + 30 ° C-ra, hogy jól lehessen feldolgozni a tengelykapcsolót. Tárolja szárazon, fénytől védve és hűvösen + 17 ° C - + 18 ° C hőmérsékleten. Franciaországban készült. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 554.000 |
Energia kJ | 2319.000 |
Zsír | 37.000 |
Telített zsírsavak | 22.000 |
Szénhidrátok | 43.000 |
Cukor | 41.000 |
Fehérje | 10.000 |
Só | 0.240 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Gyártó | BARRY CALLEBAUT FRANCE SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.