A galagonya bokrok nagyon elterjedtek és 1600 m magasságban is nőnek. A korábbi időkben vörös gyümölcseit püréként használták, vagy lisztpótlóként szárították. Magas a kalcium-, kálium- és foszfortartalom. Zselé, lekvár, bor vagy galagonya pálinka készíthető a galagonya bogyókból vagy virágokból. A vad szószok, a chutney-k vagy a kompótok ízlés szempontjából is érdekesebbé tehetők. A vörös bogyós gyümölcsök kissé savanykás ízűek, és szilvaira és meggyre emlékeztetnek.
Galagonya gyümölcspüré, finoman leszűrve. Felnyitás előtt alaposan rázza fel. Legfeljebb + 14 ° C-on tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 3 napon belül felhasználható. Származás: Németország.
Energia kcal | 26.000 |
Energia kJ | 110.000 |
Zsír | 1.000 |
Telített zsírsavak | 0.700 |
Szénhidrátok | 6.000 |
Cukor | 3.800 |
Fehérje | 1.000 |
Só | 0.010 |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Gyártó | Abgefüllt für: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.