Tojásfehérje és xantán tulajdonságain alapuló por: A stabil szuflé alapja. Alkalmazás: Hidegen keverhető... Alkalmazás: Bármilyen zsírtalan folyadék enzimek nélkül. Megfigyelések: 25%-kal magasabb és 5-ször stabilabb, mint a tojásfehérje.
Por semleges szuflé készítéséhez. Összetevők: A szuflé és a szuflé keveréke: Tojásfehérje por, maltodextrin, sűrítőanyag: xantán gumi E415. Adagolás: 100 g/liter. Hűvös, száraz helyen tárolja.
Energia kcal | 333.000 |
Energia kJ | 1412.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 78.690 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 10.210 |
Só | 1.130 |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
ISBN szám | 8414933329381 |
Gyártó | Sosa Ingredients |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.