Sorbettek és hideg levesek stabilizátora. Keverje össze a hideg hozzávalókat a Pro Sorbet-tel. Adagolás: 100 g/liter. Optimális eredmény 24 óra múlva -20°C-os mélyhűtőben.
Por alap a fagylalt stabilizálásához. Összetevők: Dextróz, maltodextrin, glükózpor, sűrítőanyagok: guargumi E412, karragén E407, nátrium-alginát E401, pálmazsír, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei E471, mono- és digliceridek tejsavészterei E472b, mono- és digliceridek diacetilsavészterei E472e, MILK WHITE, szacharóz, stabilizátor: kálium-foszfát. Adagolás: 100 g /kg. Hűvös és száraz helyen tárolja. Spanyolországban gyártott termék. Tulajdonságok: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 381.000 |
Energia kJ | 1617.000 |
Zsír | 1.670 |
Telített zsírsavak | 1.400 |
Szénhidrátok | 90.940 |
Cukor | 59.000 |
Fehérje | 0.550 |
Só | 0.150 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
ISBN szám | 8414933526001 |
Gyártó | Sosa Ingredients |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.