A mogyoró hosszú pörkölésével és a karamell hosszan tartó forrázásával ez a pralinés massza jellegzetes mogyoróízzel és erős karamellás jegyekkel rendelkezik. Ideális csokoládé vagy cukrász termékek töltéséhez és fagylalt készítéséhez.
Mogyoró paszta cukorral praliné töltéséhez. Összetevők: 60% mogyoró, cukor, valódi vanília aroma. Tárolja szárazon és hűvös helyen. Francia termék.
Energia kcal | 572.000 |
Energia kJ | 2376.000 |
Zsír | 39.000 |
Telített zsírsavak | 3.600 |
Szénhidrátok | 40.000 |
Cukor | 21.000 |
Fehérje | 11.000 |
Só | 0.010 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Mogyoró altípus | mogyoró |
Gyártó | VALRHONA SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.