Ez a praliné 50% diótartalommal rendelkezik, 25% mogyoróval és 25% mandulával. A dió hosszú pörkölése és a cukor hosszú karamellizációs ideje biztosítja a harmonikusan kiegyensúlyozott ízt finom karamellás jegyekkel. A praliné massza ideális praliné, édességek és pékáruk feltöltésére, valamint fagylalt készítésére.
Praline töltelék. Összetevők: cukor, 25% mandula, 25% mogyoró, természetes vanília kivonat. Tárolja szárazon és hűvös helyen. Francia termék.
Energia kcal | 536.000 |
Energia kJ | 2237.000 |
Zsír | 30.000 |
Telített zsírsavak | 2.500 |
Szénhidrátok | 55.000 |
Cukor | 36.000 |
Fehérje | 9.400 |
Só | 0.020 |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Mogyoró altípus | mandula, mogyoró |
Gyártó | VALRHONA SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.